May 2, 2018 by James Wright

ANIMATORI COPII

Ne place mult sa aducem la viata povesti, de fiecare data cand avem ocazia, asa ca dispunem de o gama variata de personaje Disney printre care si printese nemuritoare precum ALBA-CA-ZAPADA, CENUSAREASA, frumoasa BELLE, AURORA, YASMIN, ARIEL, dar si printese actuale precum ELSA si ANNA din Arendelle, RAPUNZEL, SOFIA 1, NEINFRICATA MERIDA si multe alte domnite curajoase de la castel!
Suntem prieteni buni si cu cei mai curajosi superoi si supereroine: SPIDERMAN, BATMAN, ROBIN, IRONMAN, CAPITANUL AMERICA, HULK, FLASH, ARROW, SUPERMAN SI SUPERGIRL, ZORRO, TESTOASELE NINJA, EROII IN PIJAMA, BUBURUZA SI MOTANUL NOIR si multi alti prieteni minunati precum CLOWNUL HAPCIU, PIRATUL JACK, PETER PAN SI CLOPOTICA, STEFANIA DIN ORASELUL LENES, MASHA SI URSUL...

Antrenarea copiilor nu este deloc simpla, de accea nu o poate face oricine, insa noi reusim cu brio pentru ca iubim copiii si ne place sa ii introducem in lumea povestilor, care este atat de minunata pentru cei mici! In lumea povestilor inveti sa visezi...si cu siguranta visele sunt primul pas catre conturarea realitatii la care tindem ca adulti!
Oferim servicii extra de MODELAJ BALON si FACEPAINTING - doua concepte pe care copii le iubesc - au parte de fel si fel de animalute modelate din balon pe care le pastreaza multe zile si se pot trasforma ei insisi in ce personaje doresc cu ajutorul creioanelor colorate, profesionale bio!

La multi ani cu iubire tuturor sarbatoritilor si asteptam cu nerabdare sa ne contactati! - Copii fericiti, animatori impliniti!

Slider