PETRECERI COPII CRAIOVA

NEVERLAND organizeaza in Craiova cele mai reusite petreceri pentru copii, cu jocuri interactive, concursuri individuale si pe echipe, dans, pictura pe fata.

In clubul nostru parintii au oportunitatea de a interactiona cu copiii in timpul petrecerii, sau ii pot supraveghea din zona special amenajata lor.
Spatiu de joaca NEVERLAND-Dispunem de propriul spatiu de joaca, un loc unde cei mici se simt bine, se bucura de marele tobogan, de minunata piscina cu bile, de animatori cu experienta care ii indruma in jocurile copilariei, alegand activitati in functie de varstele copiilor!

ORGANIZAM PETRECERI PENTRU COPII IN CRAIOVA

Si atunci cand cei mici se bucura de tot ceea noi ce le putem oferi, adultii se relaxeaza si socializeaza intr-un cadru intim, placut, servind ceea ce le face placere!
Spatiul are in componenta sa: un tobogan profesional, masa fotbal, snooker/biliard pentru copii, casute,piscina cu bile, mini tobogane, masute interactive, trenuletul Thomas, trambulina maxi, multe elemente de care animatorii se folosesc pentru a-i antrena in jocuri si concursuri, sistem karaoke, videoproiector cinema si multe altele pe care cei mici trebuie sa le descopere!

Dupa atata distractie sigur o sa iti fie foame! Iti stam la dispozitie in alegerea meniului preferat. De asemenea poti rontai oricat vrei si te poti racori cu sucuri si apa cat doresti.

Pentru ca totul sa ramana in amintirea ta si a prietenilor tai pentru mult timp, iti vom face fotografii profesioniste pe care sa le indragesti pana la urmatoarea aniversare cand ne vedem din nou!

 

Ofera-i copilului tau o petrecere aniversara unica la care distractia este pe primul loc!
REZERVARI LA TELEFON: 0763 347 300